sreda, 28. oktober 2020
POIŠČI
Prenovljeni programi
Revija Gremo pod objem gora

ARHIV NOVIC  

ponedeljek, 17. avgust 2020 ob 00:00, ogledov: 1351

Vabilo na študentski tabor 2020

Objavil(a): Ana Suhadolnik
Mladinska komisija PZS konec septembra organizira študentski planinski tabor, ki je namenjen vsem mladim od 18. do 30. leta. Ne samo študentom. ;)
Bavšica (in ne Bavščica) je (od planincev) dokaj pozabljena dolina, zato divjina po kateri vodijo številne lovske poti različnih težavnosti, odpira vrata v svoj raj prav vsakemu obiskovalcu. V tej prečudoviti dolini bomo širili planinsko zavest, si izmenjevali planinsko znanje in izkušnje in širili mrežo novih poznanstev. Mir in tišino v objemu gora bodo kalili le naša pesem, smeh in dobra volja (in blejanje ovac). Naše druženje pa bodo popestrili izleti na okoliške vrhove, taborni ognji, razne družabne in športne igre (imamo igrišče za odbojko), ter premnoge radosti, ki nam jih ponujajta sosednji dolini rek Soče in Koritnice.

Tabor je primeren za vse, tako začetnike kot za izkušene planince, predvsem pa priporočljiv tistim z dobro voljo in željo po druženju.

KJE in KDAJ: tabor bo potekal v Planinskem učnem središču Bavšica (PUS Bavšica) med 20. in 24. septembrom 2020 (od nedelje do četrtka). To je po koncu jesenskega izpitnega obdobja torej dobrodošla sprostitev v dobri družbi in prečudoviti naravi. Ker izgovora, da morate delati za faks ni, ne čakajte da se mesta zapolnijo ampak zagrabite priložnost. Zaslužite si nepozabno doživetje!

STROŠEK TABORA: 90 € (pokrito bivanje in polni penzion v PUS Bavšica). Možno je koriščenje vavčerja (maksimalna vnovčitev je 64 €, kar zajema 4 nočitve in 4 zajtrke). Več informacij o tem prejmete ob uspešni prijavi.

Prevoz je načrtovan z osebnimi avtomobili, stroški prevoza se porazdelijo med udeležence (cca 15€ po glavi).

PRIJAVE: Potekajo preko spletnega obrazca. Poleg tega pošiljite podpisan obrazec (v prilogi) na elektronski naslov mladinska.komisija@pzs.si. Prijave zbiramo najkasneje do sobote, 5. septembra 2020 oz. do zapolnitve mest (omejeno na 30).

Ob prijavi morate biti obvezno član planinskega društva, ki je član PZS. V nasprotnem primeru prijava ni veljavna oz. se jo potrdi ob plačilu članarine.

Po poslani prijavi boste na navedeni elektronski naslov prejeli predračun, ki ga morate plačati do na njem navedenega datuma. Prijava bo potrjena šele po plačilu stroška tabora.

Odpoved: Prijavljeni udeleženec ima pravico pisno odpovedati udeležbo, kar sporoči na spodaj navedeni naslov. V tem primeru ima organizator pravico zadržati del stroškov. Višina zadržanega zneska je odvisna od časa, v katerem je udeleženec odpovedal svojo udeležbo na taboru (do 10 dni pred akcijo - 10 % višine stroškov; manj kot 10 dni pred akcijo - 50 % višine stroškov). Plačila ste izjemoma oproščeni na podlagi zdravniškega potrdila, s katerim potrjujete, da se iz opravičljivih vzrokov ne morete udeležiti tabora, na katerega ste prijavljeni.

DODATNE INFORMACIJE: dobite na elektronskem naslovu mladinska.komisija@pzs.si, pri strokovni sodelavki, Veroniki Susman, na telefonski številki 01 434 56 89 ali na suhadolnik.ana@gmail.com (vodja tabora).

Vsi prijavljeni boste nekaj dni pred pričetkom tabora na elektronski naslov prejeli obvestilo z vsemi informacijami o potrebni opremi ter o predvidenem programu.

Lepo vabljeni!
© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2020

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
SOCIALNA OMREŽJA
Če ti je vsebina všeč, jo objavi na Twitterju in/ali FaceBook-u.
ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije
Mladinski svet Slovenije

NAPAKA: ne najdem RSS datoteke...
Urad Republike Slovenije za mladino