petek, 1. julij 2022
POIŠČI
Prenovljeni programi
Revija Gremo pod objem gora

ARHIV NOVIC  

ponedeljek, 16. maj 2022 ob 00:00, ogledov: 623

Javni razpis za sofinanciranje planinskih taborjenj v letu 2022

Objavil(a): Ana Suhadolnik
Mladinska komisija Planinske zveze Slovenije objavlja javni razpis za izbor izvajalcev za sredstva v letu 2022 iz programa »Osnovni in dodatni programi planinske dejavnosti mladih«, odobrena s strani Fundacije za financiranje športnih organizacij v RS in Urada za mladino Republike Slovenije za planinska taborjenja v skupni višini 7.000,00 €.
Na razpisno področje se lahko prijavijo planinska društva z registriranimi mladinskimi odseki, ki so člani Mladinske komisije PZS (v nadaljevanju MK PZS) in so oziroma bodo v času med 1. januarjem in 30. septembrom 2022 izvedli planinsko taborjenje, pri čemer program zadošča minimalnim merilom, opredeljenim v merilih za ocenjevanje in vrednotenje programov, ki so priloga razpisa. Sofinancira se do 50 % vrednosti programa. Odobrena sredstva bodo izplačana na transakcijski račun prijavitelja, katerega poročila bodo pozitivno ocenjena, do 31. decembra 2022.

Prijava mora biti izdelana na predpisanem OBRAZCU ZA PRIJAVO NA RAZPIS MK PZS, ki je priloga tega razpisa.

Prijavitelji morajo do 15. junija 2022 poslati prijave izključno po elektronski pošti na naslov mladinska.komisija@pzs.si in sicer obvezno v PDF obliki.
Za prijavo, poslano po elektronski pošti, se šteje, da je pravočasna, če je oddana najkasneje ob 23:59 uri na zadnji dan roka.

OPOMBA 1: Letošnja sprememba je minimalno število nočitev na planinskih taborjenjih. Razlog je sprememba v razpisu FŠO.

OPOMBA 2: Še posebej skrbno si preberite odstavek na drugi strani razpisa (kaj mora vsebovati poročilo o izvedenem programu). Pretekla leta so pokazala, da največ preglavic povzročata odstavek c) in d).


Prijazno vabljeni na informacijsko srečanje, na katerem bo predstavljen razpis, vse informacije, kako pravilno napisati vlogo in poročila ter bili na voljo za morebitna vprašanja.  Srečanje bo potekalo v sredo, 1. junija 20222, ob 18h preko spleta. Prijave zbiramo preko obrazca.


Ana Suhadolnik,
načelnica MK PZS
Jože Rovan,
predsednik PZS
© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2022

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
SOCIALNA OMREŽJA
Če ti je vsebina všeč, jo objavi na Twitterju in/ali FaceBook-u.
ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije
Mladinski svet Slovenije

NAPAKA: ne najdem RSS datoteke...
Urad Republike Slovenije za mladino