petek, 27. november 2020
POIŠČI
Prenovljeni programi
Revija Gremo pod objem gora

ARHIV NOVIC  

ponedeljek, 19. november 2012 ob 00:00, ogledov: 10369

Matej Ogorevc novi predsednik Mladinske komisije PZS

Objavil(a): Zdenka Mihelič
V soboto, 17. novembra 2012, je v Izobraževalnem centru za zaščito in reševanje RS na Igu potekal Zbor mladinskih odsekov v organizaciji Mladinske komisije PZS. V okviru zbora sta potekali še dve okrogli mizi, in sicer na temi Planinska šola ter Ciciban planinec in Mladi planinec. Izvoljeni pa so tudi bili novi organi upravnega odbora in predsednik Mladinske komisije PZS.
Zbor mladinskih odsekov se je pričel s podelitvijo priznanj Mladinskim voditeljem generacije 2011. Sledila so poročila in nadaljnji plani posameznih odborov ter finančno poročilo predsednika MK PZS. V okviru zbora so potekale tudi volitve za upravni odbor in predsednika MK PZS. Za predsednika Mladinske komisije PZS je bil izvoljeni Matej Ogorevc (PD Domžale), za upravni odbor pa naslednji člani: Neža Lapajne (PD Idrija), Domen Strle (PD Snežnik Ilirska Bistrica), Andrej Barovič (PD Snežnik Ilirska Bistrica), Monika Korenč (PD Nova Gorica), Aljaž Šemrov (PD Postojna), Petra Kolar (PD Vransko), Urška Petek (PD Velenje), Barbara Bajcer (PD Velenje) in Kaja Čeh (PD Matica Murska Sobota). Podeljeno pa je bilo tudi priznanje Planinskemu društvu Tolmin za izjemne dosežke pri vzgoji in izobraževanju otrok v planinstvu, ki se izražajo pri znanju in udejstvovanju otrok na lokalni ravni.

Še enkrat čestitke vsem!

Pred samim začetkom Zbora mladinskih odsekov sta potekali v organizacije MK PZS dve okrogli mizi.

Okrogla miza na temo Ciciban planinec in Mladi planinec je potekala v znamenju dnevnikov Ciciban planinec in Mladi planinec. Predstavljeni so bili številni zanimivi in uporabni predlogi ter ideje k boljši uporabnosti dnevnikov. Okrogla miza je bila izvedena nad pričakovanji, odlično. 

Druga miza na temo Planinska šola pa je potekala v znamenju dobre prakse izvajanja planinske šole. Predstavljena so bila praktična izvajanja planinske šole po društvih in številni novi predlogi za nove člane MK PZS za izboljšavo izvajanja planinske šole po društvih.

Kaja Čeh


Fotogalerija

 Foto Andrej Novak

 Foto Andrej Novak1 / 7

 Foto Andrej Novak2 / 7

 Foto Andrej Novak3 / 7

 Foto Andrej Novak4 / 7

 Foto Andrej Novak5 / 7

 Foto Andrej Novak6 / 7

 Foto Andrej Novak7 / 7

 
© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2020

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
SOCIALNA OMREŽJA
Če ti je vsebina všeč, jo objavi na Twitterju in/ali FaceBook-u.
ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije
Mladinski svet Slovenije

NAPAKA: ne najdem RSS datoteke...
Urad Republike Slovenije za mladino