nedelja, 28. februar 2021
POIŠČI
Prenovljeni programi
Revija Gremo pod objem gora

ARHIV NOVIC  

torek, 22. marec 2016 ob 16:00, ogledov: 3002

Prvomajski družinski planinski tabor – razpis

Objavil(a): Matej Ogorevc
Mladinska komisija PZS razpisuje Prvomajski družinski planinski tabor. Tabor je namenjen vsem družinam z otroki. Potekal bo v času prvomajskih praznikov v dolini Bavšica.
Prvomajski družinski planinski tabor je namenjen družinam z otroki, pa tudi tetam in stricem z nečaki, babicam in dedkom z vnuki, ... Vabljeni skratka vsi!

Program taborjenja bomo sooblikovali vsi udeleženci, prilagojen pa bo predšolskim otrokom, ki radi hodijo in raziskujejo naravo. A niso zato družine z nekoliko starejšimi otroki nič manj dobrodošle - program bomo namreč prilagajali glede na sestavo skupine oz. starost prijavljenih otrok. Prav vsi pa se bomo odpravili na planinski izlet ter se zabavali ob takšnih in drugačnih igrah.

Spoznali se bomo lahko pa že na spoznavnem izletu, ki bo organiziran predvidoma 2. aprila.

mk_pzs_druzinski_tabor_pus_bavsica_foto_mateja_komac_m1

Prvomajski družinski planinski tabor bo potekal med 30. aprilom (zbor v popoldanskih urah) in 2. majem 2016 (zaključimo po kosilu).

Nastanjeni bomo v Planinskem učnem središču Bavšica v istoimenski dolini, ki se nahaja med Bovcem in Logom pod Magartom. Bivali bomo v udobnih, centralno ogrevanih sobah z 2 do 12 ležišči (s seboj prinesite lastno posteljnino). Umazanijo bomo s sebe sprali v dveh kopalnicah s skupnimi stranišči in toplo vodo. Za preganjanje lakote pa bo poskrbelo kuharsko osebje, ki nam bo vsak dan postreglo z zajtrkom, kosilom ter večerjo. Ves čas pa bo na voljo tudi sveže sadje ter pijača (čaj ali sok).

Cena Prvomajskega družinskega planinskega tabora znaša 75 € za odraslo osebo oz. 45 € za otroka starejšega od 5 let. Otroci mlajši od 5 let taborijo brezplačno. Cene veljajo za člane PZS (nečlani plačajo 20 € več).
V ceno so vključeni trije polni penzioni ter material, katerega bomo porabili za ustvrajalne delavnice oz. ostale prostočasne aktivnosti).

Prijave sprejemamo na elektronskem naslovu mladinska.komisija@pzs.si do 28. marca 2016 oz. do zapolnitve mest. Ob prijavi je potrebno navesti ime in priimek, datum rojstva ter naslov stalnega prebivališča za vse prijavljene osebe (tudi za otroke). Prosimo dodajte še kontaktni elektronski naslov ter telefonsko številko.

Več informacij dobite na elektronskem naslovu mladinska.komisija@pzs.si. Sicer pa boste pred odhodom prijavljeni dobili vse dodatne informacije na sporočeni elektronski naslov.


Lepo vabljeni - fino se bomo imeli!
 

PS1: Kako smo se imeli lani si lahko preberete na spletni strani www.mk.pzs.si.
PS2: Snujemo tudi podoben Poletni družinski planinski tabor. Razpis sledi ...

© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2021

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
SOCIALNA OMREŽJA
Če ti je vsebina všeč, jo objavi na Twitterju in/ali FaceBook-u.
ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije
Mladinski svet Slovenije

NAPAKA: ne najdem RSS datoteke...
Urad Republike Slovenije za mladino